Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Optike Eco-Optics d.o.o.
  • Eco-Optics d.o.o.

Eco-Optics d.o.o.

Prije svega kvaliteta i ljubaznost! To su pokretači naše optike koja se sa svojim dvadesetogodišnjim iskustvom u toj domeni ne boji izazova.

Naš je cilj prilagoditi se zahtjevima klijenata nudeći profesionalne usluge i kvalitetne proizvode. Želja nam je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni bilo sa tehničkog aspekta bilo sa, ništa manje važnog, estetskog izgleda naočala. Usluge koje mi pružamo raznolike su i usmjerene naročito na kvalitetu i profesionalnost.

Obavljamo optometrijske preglede koje vršimo modernim aparatima i specijaliziranim osobljem te Vas čekamo uz prethodni dogovor.

Čekamo Vas u optici, u našem internom laboratoriju, koji je opremljen najsuvremenijim uređajima i najmodernijom tehnologijom.

Posebnu pažnju posvećujemo, uz naše dugogodišnje iskustvo, izradi: - naočala s progresivnim lećama Hoya (multifokalne…) i - naočala s prizmatičnim lećama za korekciju strabizma i ostalih defekata kod djece i odraslih.

Poznati smo i specijalizirani za izradu sunčanih naočala najboljih brendova s dioptrijskim lećama (monofokalne i multifokalne). Imamo dozvolu od "Agencije za lijekove" za prodaju medicinskih proizvoda na malo – kontaktnih leća i tekućina i ovlaštenje HZZO-a za recepte ortopedskih pomagala. 

Radno vrijeme optike: Pon-Pet: 08:00-12:00 16:30-19:30 (zimi) Sub: 08:00-12:00 17:00-20:00 (Ljeti)
Država: Hrvatska
Grad: Pula
Adresa: Marulićeva 12
Poštanski broj: 52100
Telefon: 052/211-911
Telefon 2: 052/391-111
E-mail: info@eco-optics.net
Web stranica: http://www.eco-optics.net/

Naslovna Optike Eco-Optics d.o.o.

Scroll To Top