Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Hoya uređaji Hoya iDentifier

Hoya iDentifier

Svaka osoba je jedinstvena. Hoyalux iD MyStyle V+ progresivne naočalne leće nude nenadmašnu razinu personalizacije.

Hoya iDentifier program  omogućuje da se daljina, sredna udaljenost i blizina nezavisno izrade za podudaranje svakom individualcu za najjasniji, najstabilniji vid u svakom trenutku.

Što sadrži?

Baziran na procesu koji se sastoji od 4 koraka koje provodi sofisticirani algoritam, Hoya iDentifier omogućuje odabir najoptimalnije personalizacije Hoyalux iD MyStyle V+ dizajna progresivne naočalne leće. Uzima u obzir sljedeće parametre i informacije:

Dioptrije
Unesite klijentove vrijednosti dioptrije kao i druge važne parametre kao što je personalizirana udaljenost čitanja i metoda mjerenja adicije. Ti podaci osigurati će jasan vid na svim udaljenostima. 

Odabir životnog stila

Algoritam Hoya iDentifiera kategorizira u kojem postotku dana osoba boravi na otvorenom svakog dana, uzimajući u obzir različite životne stilove i provodeći dubinsku analizu korišenja digitalnih medija, vremena provedenog čitajući, u vožnji, bavljenju sportom ili u profesionalnom radnom okruženju.

Mjere dioptrijskog okvira
Kod dizajna naočalna leće, iznimno je važno imati podatke o nosiocu, ne samo dioptriju i korekciju, već i poziciju nošenja naočala koja je specifična za svakog klijenta i svaki odabrani okvir. Rezultirati će bolje adaptiranoj naočalnoj leći i prirodnijem vidu. Vrijednosti se automatski mogu povući iz visuReal portablea.

Prethodne naočale
Jedan od ključnih faktora uspješne adaptacije je uzimanje u obzir prethodne dioptrije u posljednje nošenim naočalama. Preporučeni dizajn ovisiti će o razini zadovoljstva prethodnim naočalama.

Preporuka
Usporedite vid s novim Hoyalux iD MyStyle V+ progresivnim naočalnim lećama i konvencionalnim naočalnim lećama kako bi klijent vidio razliku između njih prije kupovine.

Narudžba
Na posljednjoj stranici ekrana, vaša narudžba biti će sumirana. Dodatni parametri kao što su materijal izrade i dorade biti će potrebno unijeti za procesiranje narudžbe. Zahvaljujući povezanosti putem HoyaiLinka, narudžba se jednostavno može prebaciti u HoyaiLog – program za online narudžbu.


Zašto je HOYA iDentifier poseban?


Personalizirano vizualno iskustvo – sistem garantira potpuno personalizirani profil za sve vizualne potrebe

Aktivno sudjelovanje – uključuje klijenta u individualno iskustvo konzultacije

Prilagodljiv – prilagođavanje procesa i sadržaja osobnim potrebama

Umrežen – osigurava efikasnu povezivost i transfer podataka

Naslovna Hoya uređaji Hoya iDentifier

Scroll To Top