Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Hoya uređaji

Hoya uređaji

Uz HOYA uređaje i aplikacije iskustvo kupovine dioptrijskih naočala i preciznost izrade na najvišoj je mogućoj razini. Koristeći uređaje HOYA EyeGenius, VisuReal, Hoya Vision Simulator i Yuniku Vaš optičar će naočale dovesti do savršenstva.

HOYA EyeGenius - budućnost u pregledu vida

Život u digitalnom vremenu pravi je izazov za naš binokularan vid jer izaziva vizualni stres. U slučaju heterophorije može izazvati fiksacijsku disparaciju. Hoya EyeGenius je inovativan, brz i precizan sistem koji mjeri fiksacijsku disparaciju. Projekt je izrađen u suradnji s University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland s ciljem radikalnog pojednostavljenja mjerenja fiksacijske disparacije.

Novi sustav jednostavno i precizno kalkulira idealnu prizmatičnu korekciju za ispravljanje fiksacijske disparacije u trajanju kraćem od 10 minuta. Binokularne vizualne performanse su na taj način poboljšane, a simptomi vizualnog stresa, kao što su glavobolja, suhe oči i bolovi u vratu značajno se smanjuju.

Hoya EyeGenius se može koristiti za kompletan pregled vida jer sadrži više od 60 testova za refrakciju, screening binokularnog vida i screening vizualnih funkcija uz detekciju fiksacijske disparacije. Sastoji se od tri uređaja za daljinu, blizinu i iPad daljinskog upravljača koji su međusobno povezani.

HOYA Vision Simulator - iskustvo virtualne stvarnosti optičkih efekata različitih dizajna naočalnih leća

Korištenjem klijentove realne dioptrije, Hoya Vision Simulator omogućuje da klijentu prikažete točnu, 3D reprezentaciju optičkih efekata različitih dizajna naočalnih leća i dorada. Hoya Vision Simulator spaja virtualnu i individualno doživljenu realnost, omogućujući klijentima odabir opcije naočalnih leća koji najbolje odgovara osobnim vizualnim potrebama.

Simulator poboljšava klijentovo kupovno iskustvo nudeći mogućnost odabira, probe leća i dorada prije finalne odluke što potvrđuje sigurnost kupovine, zadovoljstvo odabirom i dugoročno gradi lojalnost i povjerenje između klijenta i optike.
 

VisuReal®portable - revolucija u uzimanju mjera za naočale

visuReal®portable pretvara iPad uređaj u lagan, mobilan i vrlo precizan sustav za video centriranje namijenjen optičarima u svakodnevnom radu pri uzimanju mjera za naočale što za vas kao krajnjeg kupca predstavlja izuzetno prodajno iskustvo jer u realnom prikazu uz pomoć aplikacije Vision Consultant možete uistinu vidjeti kako ćete gledati s novim naočalama.

U mogućnosti ste doživjeti sve prednosti dizajna leće, anti-refleksnog sloja ili druge dorade kao što je primjerice polarizacija što će utjecati na sigurnost vaše odluke o kupnji.

Više nećete sumnjati u naočalnu leću i preporuku optičara jer ste u mogućnosti „vidjeti i uvjeriti se sami“. 

Yuniku 3D printane vizualno orijentirane naočale

Ukoliko nosite dioptrijske naočale, sigurno i sami znate koliki je izazov pronalazak idealnog dioptrijskog okvira. Stil, boje i naravno udobnost su na razmatranju, no znate li da odabirom pogrešnog okvira možete direktno utjecati odnosno pogoršati kvalitetu vida?

Stil i način na koji okvir stoji na licu definiraju nagib okvira i veličinu vaših naočalnih leća te udaljenost naočala od vaših očiju. Rezultat ekstenzivnog istraživanja i razvoja HOYA Vision Care kompanije, Materialise i Hoet Design Studio je Yuniku - revolucionarne vizualno orijentirane 3D personalizirane naočale (vision-centric 3D tailored eyewear), dizajnerski potpuno prilagođene vašem stilu, obliku lica i optimalnom vizualnom iskustvu.

HOYA iDentifier

Baziran na procesu koji se sastoji od 4 koraka koje provodi sofisticirani algoritam, Hoya iDentifier omogućuje odabir najoptimalnije personalizacije Hoyalux iD MyStyle V+ dizajna progresivne naočalne leće.

HVC Viewer
HVC viewer aplikacija na iPad uređaju koristi implementiranu tehnologiju proširene stvarnosti (augmented reality). Zahvaljujući jasnom, intuitivnom i značajnom sadržaju postala je nezamijenjiva u svakodnevnoj praksi optike jer prikazuje kako će klijent vidjeti s različitim naočalnim lećama prije same kupovine.

 

Naslovna Hoya uređaji

Scroll To Top