Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Hoya uređaji HVC Viewer

HVC Viewer

HVC viewer aplikacija na iPad uređaju koristi implementiranu tehnologiju proširene stvarnosti (augmented reality). Zahvaljujući jasnom, intuitivnom i značajnom sadržaju postala je nezamijenjiva u svakodnevnoj praksi jer prikazuje kako će klijent vidjeti s različitim naočalnim lećama prije same kupovine.

Što uključuje?

Prva aplikacija s potpuno interaktivnom proširenom stvarnošću za savršenu, klijentu orijentiranu prodajnu konzultaciju. Klijent će odmah vidjeti razliku u performansama različitih naočalnih leća u „realnim“ životnim situacijama. 6 je modula:


Progresivne naočalne leće
Demonstracija performansi u rasponu dizajna progresivnih naočalnim leća mijenjaju se ovisno o dizajnu, vidnom polju i područjima distorzije. Jednostavno možete prilagođavati jačinu naočalne leće i adiciju prema klijentovoj dioptriji.

Jednojakosne naočalne leće

Demonstrirajte razliku između biasfernih, asfernih i standardnih dizajna. Pokažite razine distorzija koje će utjecati na vizualnu i binokularnu percepciju. Za preciznije iskustvo, prilagodite sferu, jačinu cilindra i os leće.

Uredske naočalne leće

Objasnite različitost uredskih rješenja za vid baziranu na funkcionalnim potrebama klijenata, od standardnih naočala za čitanje do sofisticiranih premium uredskih naočalnim leća. Vizualna reprezentacija prilagoditi će ovisno o odabranom dizajnu naočalnih leća.

Anti-refleksni slojevi
Jednostavno demonstrirajte prednosti anti-refleksnog sloja u okvirima udobnosti, od smanjenja refleksija, poboljšanja kontrasta do pojačane oštrine vida.

Fotoosjetljive naočalne leće
Ovo svojstvo naglašava prednosti nošenja fotoosjetljivih naočalnih leća i udobnosti prirodnog vida u svim uvjetima osvjetljenja. Usporedite performanse leća sa i bez fotoosjetljivog sloja u smeđoj i sivoj boji.

Polarizirane naočalne leće

Pokažite kako polarizirane naočalne leće povećavaju kontrast i smanjuju odbljeske rezultirajući povećanom udobnošću nositelju naočala.


Zašto je aplikacija posebna?

Jednostavnost – intuitivan dizajn i logika će omogućiti uživanje u prodajnoj konzultaciji

Prenosivost – konzultacija je moguća svugdje i u svakom trenutku

Komparativna prednost pred drugim optikama
– istaknuti ste na tržištu na moderan i inovativan način

Jedinstveno iskustvo kupovine
– bolja interakcija s klijentom korištenjem posljednje HOYA tehnologije

Naslovna Hoya uređaji HVC Viewer

Scroll To Top