Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Naočalne leće Progresivne leće Hoyalux iD MyStyle V+
  • Hoyalux iD MyStyle V+

Hoyalux iD MyStyle V+

Trenuci za pamćenje mogu biti gotovi prije nego očekujete. Hoyalux iD MyStyle V+ nova je individualizirana progresivna naočalna leća iz HOYA-e koja klijentima omogućava kristalno jasan vid u sekundi, stavljajući sliku u fokus. Uvijek i svugdje.

73%* europskih presbiopa ima različitu dioptriju desnog i lijevog oka. Hoyalux iD MyStyle V+ prva je svjetska progresivna naočalna leća koja u obzir uzima navedenu razliku i balansira performanse dizajna uz pomoć jedinstvene tehnologije binokularne harmonizacije. Rezultat je:

• savršeno i bezbrižno fokusiranje

• konstantna stabilnost

• izvrsna dubinska oštrina vida

Ovaj potpuno personalizirani progresivni dizajn ne uzima u obzir samo vašu dioptriju, okvir i podatke za ugradnju, već i povijest nošenja naočala, zadovoljstvo s prethodnim lećama i karakteristike životnog stila. Razina personalizacije je potpuna kao i konzultacija vezana za leće. Potpuno personalizirano 3D iskustvo rezultat je individualnosti ovog progresiva.

Namijenjen je za klijente koji žele najvišu razinu personalizacije i konzultacije vezano za leće. Ova grupa se sastoji od iskusnih presbiopa koji su živjeli s ograničenjima konvencionalnih progresivnih dizajna i onih koji jednostavno žele najbolje od najboljeg.

*Hoyini podaci: Europske narudžbe progresivnih naočalnih leća 2007-2013

 

Naslovna Naočalne leće Progresivne leće Hoyalux iD MyStyle V+
Scroll To Top