Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Novosti HOYA SUPER GARANCIJA na progresivne naočalne leće
  • HOYA SUPER GARANCIJA na progresivne naočalne leće

HOYA SUPER GARANCIJA na progresivne naočalne leće

Sa sigurnošću odaberite samo najbolje rješenje za savršen vid na daljinu i blizinu uz HOYA progresivne naočalne leće jer u periodu dvije godine od datuma kupovine HOYA nudi:

• 75% popusta na novi par HOYA progresivnih naočalnih leća ukoliko dođe do bilo kakvih mehaničkih oštećenja koji nisu pokriveni standardnom garancijom.

UVJETI HOYA SUPER GARANCIJE

- garancija vrijedi 2 godine od datuma kupovine te može biti iskorištena u slučaju bilo kojeg oštećenja (ogrebotine, pucanje, lom i dr.)
- zamjenski par progresivnih naočalnih leća mora biti ista vrsta proizvoda (isti indeks loma, dioptrija, dorada, boja itd.), a njihova se cijena određuje prema važećem HOYA katalogu proizvoda (dodatne akcije i popusti su isključeni)
- HOYA Super garancija se može iskoristiti jednokratno, za par leća na koji se odnosi, ne uključuje garanciju na okvir ni troškove dodatnih usluga (npr. ugradnje).
- HOYA Super garancija ne obuhvaća promjenu dioptrije, krađu ili gubitak progresivnih dioptrijskih naočala.
- može se iskoristiti i kod oštećenja samo jedne leće te naknadno, u slučaju oštećenja druge leće.

Oštećene progresivne naočalne leće trebaju se donijeti u poslovnicu HOYA optike partner gdje su kupljene, zajedno s HOYA Super garancijom te s garancijskom karticom na kojoj su podaci o Vašim naočalnim lećama.

Naslovna Novosti HOYA SUPER GARANCIJA na progresivne naočalne leće

Scroll To Top