Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Novosti Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3
  • Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3

Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3

Pojednostavili smo portfolio HOYA progresivnih naočalnih leća na 4 tipa - Amplitude, Balansis, LifeStyle 3 i MyStyle V+.

S novim HOYA katalogom predstavljamo Balansis i LifeStyle 3 progresivne naočalne leće koje mijenjaju Summit PRO i CD TrueForm te LifeStyle V+ progresivne naočalne leće.

LifeStyle 3 - nova generacija LifeStyle dizajna još se bolje podudara životnom stilu nositelja.

LifeStyle 3, novi i poboljšani progresivni dizajn podudara se izazovima današnjeg vida i specifičnim potrebama nositelja.

Lifestyle 3 uključuje varijacije dizajna koji su posebno prilagođene aktivnim životnim stilovima današnjih nositelja progresivnih naočala.

Današnji presbiopi ne dopuštaju da ih problemi vida usporavaju. Vole putovati i baviti se sportom. Naporno rade. Čitaju knjige i digitalne knjige. Provode puno vremena na tabletima i pametnim telefonima.

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov našim očima.  Uravnoteženost koja najbolje odgovara nositeljima ne može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato trebamo proizvesti pravu naočalnu leću za određeni životni stil.

Jasna i jednostavna diferencijacija


LifeStyle 3 nudi 3 varijacije dizajna (Indoor, Urban i Outdoor) s jasnom diferencijacijom. To omogućuje prilagodbu naočalnih leća realnim potrebama, bez kompliciranja same konzultacije. Nekoliko jednostavnih pitanja o klijentovom životnom stilu dovoljni su za odabir dizajna.

Hoya je u LifeStyle 3 integrirala premium Binocular Harmonization Technology™ koji je verificiran Hoyinim Binocular Eye Modelom.

Binocular Harmonization Technology

Čak i s najmanjom dioptrijom, pozicija kroz koju svjetlost prolazi kroz naočalnu leću biti će različita za desno i lijevo oko, što dovodi do neravnoteže koja uzrokuje astenopske pritužbe, kao što su umorne oči, peckanje i glavobolje. S Binocular Harmonization Technology™, LifeStyle 3 uzima desnu i lijevu dioptriju kao individualne komponente, definira potreban binokularan dizajn naočalnih leća i kalkulira potrebnu progresivnu distribuciju za svako oko. Rezultat je precizno i bezbrižno fokusiranje, poboljšana stabilnost i bolji dubinski vid.

Binocular Eye Model

Svaki Hoya premium progresivni dizajn evaluiran je i kalkuliran prema Binocular Eye Modelu. Model predstavlja patentirani program mjerenja binokularnih performansi koji verificira svaki dizajn u stvarnim životnim istuacijama prije odlaska u proizvodnju. Na taj način osigurane su binokularne performance: stabilan vid i bolji dubinski vid u svakodnevnim situacijama.

Hoyain pojednostavljeni portfolio progresivnih naočalnih leća

Kako bi portfolio Hoya progresivnih naočalnih leća bio što transparentiniji, pojednostavili smo raspon za lakše razumijevanje i preporuku. S LifeStyle 3, Hoya je proširila raspon na 4 opcije. Svaki je jasno diferenciran u prednostima.

Lifestyle 3 prilagođen je dnevnim aktivnostima klijenta i može se odabrati na temelju klijentovog životnog stila i preferencija. Lifestyle 3 će zamijeniti Hoyalux iD LifeStyle V+ progresivne naočalne leće.

Balansis - Život u ravnoteži

Napredne progresivne naočalne leće za udobnost vida

Ispunjavanje klijentovih vizualnih potreba ključno je za vođenje uspješnog poslovanja optike, no podudaranje trendovima koje moderni presbiopi žele rezultiralo je proizvodnjom Balansis progresivnih naočalnih leća koje u obzir uzimaju najviše vizualne prioritete nositelja.

Glavne karakteristike

Tokom istraživanja, nositelji progresivnih naočalnih leća bili su upitani s kojim problemima se susreću kod nošenja dosadašnjih progresivnih naočalnih leća i koji su faktori koje smatraju važnim za dobar vid. 

Tri su glavna problema koje su identificirali: periferni vid, poteškoće kod prebacivanje pogleda s daljine na blizinu i nesigurnost u pokretu. S druge strane, glavni proritet klijenata je udobnost. Uz udobnost, atraktivna cijena i izgled.

Kod dizajniranja Balansis progresivnih naočalnih leća ove zaključke uzeli smo u obzir i koristeći Hoyine napredne tehnologije želimo isporučiti najvišu razinu vizualne udobnosti.

Prilikom proizvodnje koriste se:

• View Xpansion Technology: smanjuje rubne distorzije slike
• Double Surface Technology: optimalna distribucija jačine preko prednje i stražnje strane naočalne leće uz prirodne pokrete oka prilikom prebacivanja između različitih udaljenosti gledanja
• Stable View Enhancer: digitalna evaluacijska metoda koja korigira dinamičnu distorziju.

Glavne prednosti

U današnjem užurbanom načinu života, Balansis nudi udobnost vida koji klijenti žele.
Neovisno jesu li vaši klijenti dugogodišnji nositelji progresivnih naočalnih leća koji bi imali veliku korist od poboljšanog dizajna ili bi progresivne naočalne leće nosili prvi puta, Balansis osigurava:

• Široko i jasno vidno polje bez distorzija u svim smjerovima gledanja
• Bezbrižno prebacivanje između vidnih polja i fokusiranje na digitalne uređaje, printane medije i druge objekte na blizu
• Stabilnu percepcija slike, čak i u dinamičnim situacijama kao što su hodanje uz ili niz stepenice
• Brzu adaptaciju.

 

Naslovna Novosti Predstavljamo nove HOYA progresivne naočalne leće - Balansis i LifeStyle 3

Scroll To Top