Naslovna Materijali Progresivne leće Uredske leće Anti-refleksivni slojevi
Izdvojeno
Naslovna Naočalne leće Progresivne leće Hoyalux iD LifeStyle 3
  • Hoyalux iD LifeStyle 3
  • Hoyalux iD LifeStyle 3
  • Hoyalux iD LifeStyle 3

Hoyalux iD LifeStyle 3

Nova generacija Hoyalux iD LifeStyle dizajna još se bolje podudara životnom stilu nositelja.

 

Hoyalux iD LifeStyle 3, novi i poboljšani progresivni dizajn podudara se izazovima današnjeg vida i specifičnim potrebama nositelja.

Lifestyle 3 uključuje varijacije dizajna koji su posebno prilagođene aktivnim životnim stilovima današnjih nositelja progresivnih naočala.

Današnji presbiopi ne dopuštaju da ih problemi vida usporavaju. Vole putovati i baviti se sportom. Naporno rade. Čitaju knjige i digitalne knjige. Provode puno vremena na tabletima i pametnim telefonima. 

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov našim očima.  Uravnoteženost koja najbolje odgovara nositeljima ne može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato trebamo proizvesti pravu naočalnu leću za određeni životni stil.

Jasna i jednostavna diferencijacija


LifeStyle 3 nudi 3 varijacije dizajna (Indoor, Urban i Outdoor) s jasnom diferencijacijom. To omogućuje prilagodbu naočalnih leća realnim potrebama, bez kompliciranja same konzultacije. Nekoliko jednostavnih pitanja o klijentovom životnom stilu dovoljni su za odabir dizajna.

Hoya je u LifeStyle 3 integrirala premium Binocular Harmonization Technology™ koji je verificiran Hoyinim Binocular Eye Modelom.

Binocular Harmonization Technology

Čak i s najmanjom dioptrijom, pozicija kroz koju svjetlost prolazi kroz naočalnu leću biti će različita za desno i lijevo oko, što dovodi do neravnoteže koja uzrokuje astenopske pritužbe, kao što su umorne oči, peckanje i glavobolje. S Binocular Harmonization Technology™, LifeStyle 3 uzima desnu i lijevu dioptriju kao individualne komponente, definira potreban binokularan dizajn naočalnih leća i kalkulira potrebnu progresivnu distribuciju za svako oko. Rezultat je precizno i bezbrižno fokusiranje, poboljšana stabilnost i bolji dubinski vid.

Binocular Eye Model

Svaki Hoya premium progresivni dizajn evaluiran je i kalkuliran prema Binocular Eye Modelu. Model predstavlja patentirani program mjerenja binokularnih performansi koji verificira svaki dizajn u stvarnim životnim istuacijama prije odlaska u proizvodnju. Na taj način osigurane su binokularne performance: stabilan vid i bolji dubinski vid u svakodnevnim situacijama.

Hoyain pojednostavljeni portfolio progresivnih naočalnih leća

Kako bi portfolio Hoya progresivnih naočalnih leća bio što transparentiniji, pojednostavili smo raspon za lakše razumijevanje i preporuku. S LifeStyle 3, Hoya je proširila raspon na 4 opcije. Svaki je jasno diferenciran u prednostima.

Lifestyle 3 prilagođen je dnevnim aktivnostima klijenta i može se odabrati na temelju klijentovog životnog stila i preferencija. Lifestyle 3 zamijenjuje Hoyalux iD LifeStyle V+ progresivne naočalne leće.

Naslovna Naočalne leće Progresivne leće Hoyalux iD LifeStyle 3
Scroll To Top